top of page

Vi välkomnar Delray till familjen

Nu välkomnar vi även Delray som en del av familjen, där tidigare ägare fortsatt kommer spela en viktig roll för bolagets tillväxtresa. Delray är framför allt verksamma i Stockholmsregionen och bolaget är en ledande konsult inom bygg- och anläggningsindustrin.


Det är väldigt roligt att nu få välkomna Delray till Qflow. Delray är ett fantastiskt bolag som sedan starten haft en otrolig tillväxtresa och vi är mycket imponerade av den verksamhet som Delray har byggt upp genom åren. Delray är verkligen en stark medgrundare av Qflow-gruppen och vi är glada att ha bolaget med på resan framåt. Emile Hamon, COO Qflow

Delray är ett management- och teknikkonsultföretag som erbjuder rådgivning och konsulttjänster inom bygg- och anläggningsindustrin. Företaget består av ingenjörer och jurister med lång erfarenhet från branschen. Genom denna samlade erfarenhet har Delray en mycket omfattad kunskap om tekniska och juridiska förutsättningar i bygg- och anläggningsprojekt.


Om Qflow

Qflow har formats ur en idé om att samla de bästa teknikkonsultföretagen i ett gemensamt närverk för att skapa bättre flow inom bygg- och anläggningsbranschen. Detta ska vi göra genom att arbeta med smartare projektledning och tekniska lösningar. Tillsammans bidrar Qflow-gruppen till att knyta samman den brutna värdekedjan och hitta synergier mellan entreprenörer som kan främja innovation och utveckling.



bottom of page