top of page

Q som i Quality

Våra bolag har mycket hög kundnöjdhet och erbjuder specialisttjänster inom samhällsutveckling. Bolagen drivs av innovatörer, entreprenörer och nytänkare.

Qflow är en stödjande ägare som bidrar med nätverk,  industriellt fokus och långsiktighet. För varje bolag som ingår i nätverket finns en tydlig värdeskapande plan – tillsammans tar vi klivet in i framtiden!

Välkommen till ett smartare nätverk.

AlbaCon

AlbaCon startades 1997 med kärnverksamhet inom besiktning, konsultation och utbildning. AlbaCons besiktningsmän är vana utbildare och i absolut framkant vad gäller kompetens inom de regelverk som gäller för brandskydd i Sverige och internationellt.

Utöver vanliga SBF- och entreprenadbesiktningar utgörs företagets verksamhet av utbildning, projekt- och byggledning, brandteknisk rådgivning, upprättande av brandskyddsdokumentation, researrangemang etc.

Albacon.jpg
QFlow_Delray_A027473_000216_v1_sRGB LQ.jpg

Delray

Delray är ett management- och teknikkonsultföretag som erbjuder rådgivning och konsulttjänster inom bygg- och anläggningsindustrin. Företaget består av ingenjörer och jurister med lång erfarenhet från branschen. Genom denna samlade erfarenhet har Delray en mycket omfattad kunskap om tekniska och juridiska förutsättningar i bygg- och anläggningsprojekt.

Hillstatik

Hillstatik grundades i mitten av 50-talet och har idag ca 20 anställda med kontor i Stockholm. Bolaget erbjuder tjänster inom konstruktion av skolor, industribyggnader, hotell, bostäder och kontor. Huvudfokus är byggprojektering, men Hillstatik har även bred kompetens inom beskrivningar, sakkunnighet i fysiskt skydd (skyddsrum) samt är kvalitetsansvariga. Hillstatik är helt enkelt en komplett konstruktör med spetskompetens inom prefabricerad konstruktion.

Hemsidan.jpg

Markera

Markeragruppen startades 2017 och är idag ca 30 anställda med basen i Göteborg, men med kontor i Karlstad, Borås och Åre/Östersund. Idag jobbar Markera med hela processen från idé, planering, ledning och ända fram till slutresultatet. Bara för att nämna några tjänster där Markera erbjuder specialistkunskap är väg- och markprojektering, dimensionera och utforma VA- och dagvattensystem, geotekniska utredningar samt projekt- och projekteringsledning.

IMG_3930.JPG
tva-personer-grusvag-cropped.jpg

Radea

Radea är ett miljöteknikföretag som jobbar med luft. Bolaget grundades 2004 och har idag 13 anställda med huvudkontor i Sollentuna samt filialer i Västerås och Strängnäs. Bolaget erbjuder tjänster inom undersökning, mätning och förbättring av luftkvalitet i hem, lokaler och arbetsplatser. Radea är ledande inom detta område.

Aspira_Scior_A029515_001150_v1_sRGB LQ.jpg

SCIOR Geomanagement

Med flera av Sveriges främsta konsulter, är Scior ett av landets ledande företag inom mätningsteknik för samhällsbyggande. Scior hjälper dig  med stomnät, laserskanning, monitorering, förfrågnings­underlag för konsulter och entre­pre­nörer, insamling av geografiska underlag för projektering, bygg­ledning till kvalitets­säkring och mycket mer.

Seveko

Seveko VVS Konsult AB grundades 1979 och har idag ca 20 anställda med kontor i Stockholm och Umeå. Seveko har genomfört över 6000 uppdrag sedan 1979 inom VVS för att på så sätt skapa kostnads- och miljöeffektiva klimatsystem.

Seveko är certifierade enligt kvalitetsledningssystemet ISO9001, miljöledningssystemet ISO14001 och arbetsmiljöledningssystemet ISO45001. Denna trippelcertifiering bekräftar Sevekos engagemang att erbjuda sina kunder högkvalitativa tjänster med hänsyn till en säker miljö och arbetsmiljö.

tjanster_puff_utredning.jpg

Strategia Projektledning

Strategia Projektledning bildades 2009 och har idag 24 medarbetare och omsätter ca 50 miljoner. Bolaget är framförallt verksamma i Stockholmsregionen och erbjuder konsulttjänster inom projektledning, projekteringsledning, byggledning, KA och installationsledning

Strategia_Varselväst logo_IMG_8891.jpg
bottom of page