top of page

Buildable nu en viktig del av Qflow

Qflow vill ta en ledande position inom digitalisering och startar därför Buildable

Qflow är stolta över att presentera Buildable som sitt senaste tillskott i koncernen. Den nystartade verksamheten symboliserar en milstolpe i vårt engagemang för att driva digitaliseringen i byggbranschen framåt.  Initiativ leds av Emil Björk, tidigare hos Veidekke och BoKlok, som kliver in i rollen som VD för Buildable.

 

Innovation och expertis i kärnan av Buildable

Genom att utveckla och införa innovativa ledningssystem och strategier för digitalisering tar Buildable sikte på att hjälpa sina kunder att fånga den fulla potentialen i den transformation som pågår i branschen. Med rekryteringen av såväl Emil Björk som Elsa Blomster, tidigare på Serneke, stärker vi vår grund för tillväxt och innovation inom digitaliseringstjänster, samtidigt som vi höjer vår interna digitala kapacitet.

 

Vi har rekryterat ett riktigt dream team för digitalisering av affärskritiska processer inom samhällsbyggandet. Både Emil och Elsa besitter spetskompetens och har lång erfarenhet av att utveckla och implementera digitala lösningar som verkligen gör skillnad. Detta känns såklart väldigt bra!
-          Emile Hamon vVD Qflow

 

Framtiden för Ledningssystem: Uppgiftsbaserade, Datadrivna och Innovativa

Buildable strävar efter att vara en katalysator för industrins utveckling, genom att skapa ledningssystem som är mer än bara uppslagsverk. Våra system är designade för att vara framtidssäkrade, kundanpassade, uppgiftsbaserade och datadrivna. Vi har därmed möjlighet att använda ny teknik som Large Language Models (AI) och automation, samt nya metoder för engagemang och gamification. Allt detta integreras i projektytor som ökar efterlevnad, höjer kvalitet och produktivitet, samtidigt som risker minskas. Tack vare att vi framför allt arbetar med Microsoft ekosystem, är våra lösningar inte bara innovativa och framtidssäkrade utan även kostnadseffektiva.

 

Stöd från Qflow – En grund för framgång

Som en del av Qflow-koncernen, drar Buildable nytta av omfattande expertis och stöd från både ledningen och systerbolag. Detta unika stöd ger Buildable en solid plattform för framgång, utveckling och innovation.

 

Tjänster som definierar framtiden

Förutom våra tekniska lösningar, kommer Buildable även att erbjuda konsulttjänster inom IT, digitalisering, Virtual Design and Construction (VDC), Building Information Modeling (BIM), strategiutveckling och förändringsledning.

 

Läs mer om våra tjänster och lösningar på buildable.se

 Comentarios


bottom of page