top of page

Vi välkomnar Hillstatik, en komplett konstruktör med spetskompetens, till oss på Qflow

I och med att Hillstatik ingår partnerskap med Qflow får vi in en viktig hörnsten i vårt husbyggnadskluster. Tidigare ägare fortsätter att vara verksamma inom företaget och partnerskapet blir en möjlighet för Hillstatik att ta nästa steg i sin utveckling som en ledande aktör inom konstruktion av om- och tillbyggnationer för kontor, hotell, centrumanläggningar, skolor, bostäder och industrier.


Det är otroligt roligt att nu få välkomna Hillstatik som nästa verksamhet till oss på Qflow. Med Hillstatik får vi en komplett konstruktör med väldigt hög kompetens och renommé i branschen.
Svante Hagman, VD Qflow

Hillstatik grundades i mitten av 50-talet och har idag ca 20 anställda med kontor i Stockholm. Bolaget erbjuder tjänster inom konstruktion av skolor, industribyggnader, hotell, bostäder och kontor. Huvudfokus är byggprojektering, men Hillstatik har även bred kompetens inom beskrivningar, sakkunnighet i fysiskt skydd (skyddsrum) samt är kvalitetsansvariga. Hillstatik är helt enkelt en komplett konstruktör med spetskompetens inom prefabricerad konstruktion.


Vi på Hillstatik ser fram emot att ytterligare befästa vår position som en aktör på marknaden med absolut bäst kunskap inom byggteknik och statik. Tillsammans med Qflow gör vi visioner hållbara.
Conny Höggren, VD Hillstatik

Commenti


bottom of page