top of page

Strategia Projektledning nu en viktig del av Qflow Group

Strategia Projektledning ingår partnerskap med Qflow Group och tidigare ägare fortsätter att vara verksamma inom företaget. I och med att Strategia Projektledning nu ingår i gruppen stärker vi vårt kluster inom husbyggande ytterligare, där Hillstatik och Seveko finns sedan tidigare.


Via Strategia Projektledning får vi in ett plattformsbolag som skapar många spännande synergier med övriga bolag i gruppen. Strategia Projektledning är ett grymt gäng med hög kompetens.
Svante Hagman, VD Qflow Group.

Strategia Projektledning bildades 2009 och har idag 24 medarbetare och omsätter ca 50 miljoner. Bolaget är framförallt verksamma i Stockholmsregionen och erbjuder konsulttjänster inom projektledning, projekteringsledning, byggledning, KA och installationsledning.


Vi ser fram emot att utveckla bolaget på samma sätt och i samma riktning som vi gjort hittills, men nu som en viktig del i ett större sammanhang. Vi är också väldigt nöjda med att våra medarbetare kommer att kunna få möjligheten att delta i Qflow Groups delägarprogram.
Anders Müller, VD på Strategia Projektledning


Comments


bottom of page