top of page

Qflow välkomnar Seveko, ledande VVS konsulter, till gruppen

I och med att Seveko ingår partnerskap med Qflow förstärker vi vårt erbjudande inom husbyggande med VVS projektering. Tidigare ägare fortsätter att vara verksamma inom företaget och partnerskapet blir en möjlighet för Seveko att ta nästa steg i sin utveckling som en ledande aktör inom VVS projektering.


Med Seveko får vi in ett riktigt spetsbolag i vårt prioriterade kluster kring husbyggnad. Vi får, i och med detta, spännande synergier med övriga bolag i gruppen. Jag ser personligen fram emot att jobba med detta mycket engagerade team som har byggt Seveko!

Svante Hagman, CEO Qflow


Sevekos ledord är engagemang, lösningsorienterade och kommunikativa, vilket passar väl ihop med Qflows värderingar.


Att gå med i Qflow är en naturlig och spännande fortsättning för Sevekos framtid.
Vi ser fram emot att utveckla bolaget tillsammans med övriga bolag inom Qflow-gruppen för att kunna erbjuda vår specialistkompetens inom VVS-projektering och CE-märkning av sammansatta installationssystem.

Henrik Sandén, VD Seveko


Seveko VVS Konsult AB grundades 1979 och har idag ca 20 anställda med kontor i Stockholm och Umeå. Seveko har genomfört över 6000 uppdrag sedan 1979 inom VVS för att på så sätt skapa kostnads- och miljöeffektiva klimatsystem.


Seveko är certifierade enligt kvalitetsledningssystemet ISO9001, miljöledningssystemet ISO14001 och arbetsmiljöledningssystemet ISO45001. Denna trippelcertifiering bekräftar Sevekos engagemang att erbjuda sina kunder högkvalitativa tjänster med hänsyn till en säker miljö och arbetsmiljö.


Om Qflow

Qflow samlar de bästa konsulterna inom samhällsbyggnad och tillsammans skapar vi ett smartare och mer hållbart samhälle!


I vårt nätverk finns de bästa teknikkonsultföretagen för att skapa bättre flow inom bygg- och anläggningsbranschen. Detta gör vi genom att arbeta med smartare projektledning och tekniska lösningar. Tillsammans bidrar Qflow-gruppen till att knyta samman den brutna värdekedjan och hitta synergier mellan entreprenörer som kan främja innovation och utveckling.


Comentarios


bottom of page