top of page

Qflow välkomnar Metron Miljökonsult som är ledande inom omgivningspåverkan med fokus på vibrationer

I och med att Metron Miljökonsult ingår partnerskap med Qflow förstärker vi vårt erbjudande inom miljö med fokus på vibrationer från mark- och anläggningsarbeten och dess påverkan på omgivningen. Tidigare ägare fortsätter att vara verksamma inom företaget och partnerskapet blir en möjlighet för Metron Miljökonsult att ta nästa steg i sin utveckling som en ledande aktör inom vibrationsmätning.


Metron Miljökonsult har en unik position på marknaden inom omgivningspåverkan med fokus på vibrationsmätning. Metron har som sagt ett starkt renommé i branschen och därför är vi oerhört stolta och glada att nu välkomna bolaget till gruppen.
Emile Hamon, COO Qflow

Metron Miljökonsult grundades 1995 av Eiolf Bjelkström. Företaget kom att utvecklas till ett familjeföretag och från 2012 drivs företaget av dottern Ann-Sofie Wessberg och sonen P-O Bjelkström. Bolaget har sitt säte i Göteborg och verksamheten bedrivs idag i Falun, Göteborg, Karlstad, Malmö, Skellefteå och Sundsvall med omnejd. Metrons 34 medarbetare har tillsammans en bred kompetens inom vibrationer och dess påverkan på omgivningen. Metrons kunder består av allt från enskilda fastighetsägare till statliga bolag.


Metron Miljökonsult AB skapar ny framtid tillsammans med Qflow group, det blir ett nytt kapitel som verkligen känns spännande!
P-O Bjelkström, VD Metron Miljökonsult


Comments


bottom of page