top of page

Scior Geomanagement nu en viktig del av Qflow Group

Scior Geomanagement ingår ett partnerskap med Qflow Group och blir på sätt en viktig del av nätverket. Tidigare ägare fortsätter att vara verksamma inom företaget och partnerskapet blir en möjlighet för Scior att ta nästa steg i sin utveckling som den ledande aktören inom geodesi och mätningsteknik.


Scior Geomanagement bildades 1991 och har idag 45 konsulter och omsätter 85 miljoner. Med flera av Sveriges främsta konsulter, är Scior ett av landets ledande företag inom mätningsteknik för samhällsbyggande. Scior hjälper kunder med stomnät, laserskanning, monitorering, förfrågningsunderlag, geografiska underlag, byggledning, kvalitetssäkring, BIM mm.


Scior Geomanagement är det ledande konsultföretaget inom geodesi och mätningsteknik, ett spännande teknikområde med stark utveckling. Ett riktigt bra plattformsbolag för den fortsatta resan och det känns fantastiskt roligt att ha med bolaget i gruppen. Svante Hagman, VD Qflow.

De tidigare ägarna genomförde i samband med överlåtelsen en återinvestering i Qflow och kommer fortsatt att vara aktiva i verksamheten.

Vi är mycket glada att nu ha blivit en del av Qflow och vi ser en stora möjligheter att fortsätta att utveckla vår verksamhet inom geodesi och mätningsteknik tillsammans med andra bolag i gruppen. Krister Arnaryd, vd på Scior Geomanagement.

Om Qflow

Qflow har formats ur en idé om att samla de bästa teknikkonsultföretagen i ett gemensamt nätverk för att skapa bättre flow inom bygg- och anläggningsbranschen. Detta gör vi genom att arbeta med smartare projektledning och tekniska lösningar. Tillsammans bidrar Qflow-gruppen till att knyta samman byggprocessen, hitta synergier och jobba smartare för ett mer hållbart samhälle.
Kommentare


bottom of page