top of page

Gör karriär med flow i ryggen!

Är du en specialist? Det är vi med. Vi är specialister på att utveckla och bibehålla det lilla i det stora. Som medarbetare i ett bolag inom Qflow får du möjlighet att fortsätta din utveckling, bli sedd, få kompetensutveckling och gå längre än du trodde möjligt.

Nu lanserar vi vår nya karriärsida där du kan hitta spännande jobbmöjligheter och ta nästa steg i din karriär tillsammans med något av våra bolag.

Skicka in en intresseförfrågan eller hitta en ledig tjänst för något av våra bolag på KARRIÄR | Qflow:


Albacon: Vi är i en fortsatt expansiv fas och söker fler medarbetare som kan förstärka vår högt kvalificerade grupp av besiktningsmän.


Delray: Vi är ett management- och teknikkonsultföretag som erbjuder rådgivning och konsulttjänster inom bygg- och anläggningsindustrin.


Hillstatik: Vi växer och du som vill arbeta med några av Sveriges bästa konstruktörer tveka inte att skicka in din ansökan.


Markera: På Markera har vi samlat ett team av experter och vi söker alltid nya intressanta medarbetare. Vi kan erbjuda en arbetsplats där alla är delaktiga och där vi har nära mellan tanke och beslut.


Radea: Vi är ett miljöteknikföretag som jobbar med luft. Vill du vara med på vår resa så tveka inte att Connecta.


Scior: Med flera av Sveriges främsta konsulter, är vi ett av landets ledande företag inom mätningsteknik för samhällsbyggande.Comments


bottom of page